Buda's Restaurant • Bar • Lounge

 

StoryImgTint.png

 

Buda's Restaurant Bar Lounge е амбициозно, иновативно и различно място, в което са съчетани лукс, комфорт и стил в едно. Тук клиентите могат да изпитат неповторимо усещане за изключителен вкус и качество.

Buda's Restaurant Bar Lounge е комплекс от ресторант, шампейн бар, гурме магазин и лаундж бар с модерна музика и обособен кът за пушене на пури.

Buda's ресторант е място, комбиниращо интригуващата атмосфера с отлично презентирана, вкусна и висококачествена храна. Менюто в Buda's е насочено към любителите на Френска и Италианска кухня. Всички използвани продукти са свежи и незамразени. Buda's притежава собствена винарна, където могат да се изберат вина от цял свят.

В Buda's шампейн бар се предлагат шампанско и просеко от най-високо качество, съчетани с разнообразие от тапаси. Също така могат да се опитат кафе Nespresso или изключителния чай Harney & Sons с комлимент от ръчно приготвени бонбони.

Buda's гурме фууд е нашият гурме магазин, където бихте могли да закупите за вкъщи прясно приготвени тапаси, равиоли, много видове прошуто, италиански и френски салами, сирена, както и много други гурме храни, приготвени от нашия готвач.

Buda's лаундж бар е изключителен!!! След вечеря ще имате възможност да пробвате най-добрите видове уиски и коняк от цял свят в комбинация с висококачествена пура и музикално изпълнение на живо от класически роял. След полунощ клиентите ще могат да се насладят на музикалните умения на млади таланти в света на българската и световната музика.